JHL 146 Jäsenedut

JHL 146 jäsenedut vuodelle 2019

Vuoden aikana järjestämme tapahtumia ja koulutusta jäsenistön toiveiden mukaisesti. Perinteiset pikkujoulut on pidetty Marras-Joulukuussa

TSL:n koulutuksia olemme tukeneet matka-avustuksella ( 20€) niiden tapahtuessa muulla paikkakunnalla kuin Mikkelissä. Kurssin jälkeen kurssitodistus tai kopio siitä on toimitettava taloudenhoitajalle. Ennen kurssia ilmoitus hallitukselle osallistumisesta.

JHL:n ammatillisien koulutuksien osallistumismaksut maksetaan, jos työnantaja ei niitä maksa, ennen kurssia ilmoitettava hallitukselle osallistumisesta.

Kuulumme SAK:n Mikkelin seudun paikallisjärjestöön, jonka järjestämiin tapahtumiin voimme osallistua myös.

Yhdistyksemme muistaa jäseniemme syntymäpäiviä lahjakortein jotka ovat seuraaviin liikkeisiin; Kalastustarvikeliike Kala-Kalle, Taito-Shop (jonka lahjakortit käyvät myös Kenkäveroon)ja Mikkelin Teatteri. Lahjakortin arvo on 40 Euroa ja se annetaan jäsenen täyttäessä 50 tai 60 vuotta.

Eläkkeelle lähtijöitä muistetaan myös, kun yhdistyksemme eläköityvä jäsen pyytää yhdistyksemme hallituksen edustajan eläkejuhlaan. Summa ja lahjakorttipaikat ovat samat kuin syntymäpäiväsankareille

Kaikki yhdistyksemme jäsen edut koskevat myös eläkkeellä olevia jäseniämme

Ilmoittelemme tapahtumista ilmoitustauluilla yksiköissä ja kotisivuilla. Laitamme myös jäsenillemme jäsenkirjeitä sähköisenä versioina. Tarkistathan että jäsentietosi ovat JHL:n sivuilla kunnossa.

Yhdistyksen kotisivut löytyvät http://etelasavonsairaanhoitopiirijhl146.jhlyhdistys.fi/

Myös facebookissa meidät löytää Etelä-Savon sairaanhoitopiirin JHL 146

Toivomme vilkasta osallistumista yhdistyksemme tapahtumiin

JHL 146 Hallitus