Hyvät JHL 146 jäsenet! 

Ammattiosastomme tukee jäseniään kesän aikana seuraavasti 

• Tänä kesänä tuki kaikkiin Essoten alueen kesäteatteri esityksiin 10€/lippu/ maksimissaan, 3 eri esitykseen/jäsen. Eli tuki maksimissaan/jäsen/30€  

• Saunalautta Urho 12.7.2021 klo 17-20 Mikkelin satamasta ja yhdistys tarjoaa pientä purtavaa ja alkoholitonta juomista. Ilmoittautuminen rautiainen.sari@gmail.com 30.6.2021 mennessä. Mukaan mahtuu 12 yhdistyksemme jäsentä. Mukaan saunavehkeet ja uimapuku. Kesto 3 tuntia. 

• Summerfest Mikkeli puistossa 23.7.-24.7.2021.  
Jäsenelle tuki yhden päivän lipusta 10€ ja 2 päivän lipusta 20€.  
Tästä Summerfestin sivuille:  https://stmichelsummerfest.fi  

• JHL Kaakkois-Suomen kesätapahtuma 14.8.2021 Holiday club Saimaassa, yhdistys maksaa bussimatkan ja ruoat paikan päällä jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.   
Tästä tutustumaan tapahtumaan: https://www.jhl.fi/2021/05/26/jasenetuja-holiday-club-saimaan-alueella/ 
Tästä ilmoittautuminen: https://forms.gle/MA2vPKbVAwFnEdbW6 
Jos haluat bussikyydin yhdistyksen tarjoamana tai myös yhdistyksen tarjoaman lounaan jäsenelle ja perheellesi ilmoittaudu myös yhdistykselle: rautiainen.sari@gmail.com 
Maksu tapahtuu paikan päällä Rauhassa ja yhdistys maksaa takautuvana ruokailumaksun jäsenille. 10€/jäsen ja lapset 5€ 
Bussikyytiä tarvitsevat ilmoittautuminen 15.7.2021 mennessä. Bussikyydin järjestämme jos on tarpeeksi lähtijöitä. 

• Ammattiala Foorumi  pe 29.10- la 30.10.2021 Tampereella. Yhdistys maksaa osallistumismaksun majoituksella 100€/henkilö. Ilmoittautuminen ensin omaan ammattiosastoon rautiainen.sari@gmail.com ja sen jälkeen ilmoittautuminen JHL:n jäsensivujen kautta.  


Kaikki kuitit:  sähköpostilla skannaa tai ota kuva lipusta rautiainen.sari@gmail.com 
tai paperipostilla kopio lipusta toimita se: Sari Rautiainen, Sepänkatu 16, 50170 Mikkeli  
Mukaan tilinumero ja nimi 
Kuitit viimeistään syyskuun loppuun mennessä  

Toivomme kaikille oikein ihanaa koronavapaata kesää! 
JHL 146 Hallitus 


JHL 146 jäsenedut vuodelle 2021

Vuoden aikana järjestämme tapahtumia ja koulutusta jäsenistön toiveiden mukaisesti. Perinteiset pikkujoulut on pidetty Marras-Joulukuussa

TSL:n koulutuksia olemme tukeneet matka-avustuksella ( 20€) niiden tapahtuessa muulla paikkakunnalla kuin Mikkelissä. Kurssin jälkeen kurssitodistus tai kopio siitä on toimitettava taloudenhoitajalle. Ennen kurssia ilmoitus hallitukselle osallistumisesta.

JHL:n ammatillisien koulutuksien osallistumismaksut maksetaan, jos työnantaja ei niitä maksa, ennen kurssia ilmoitettava hallitukselle osallistumisesta.

Kuulumme SAK:n Mikkelin seudun paikallisjärjestöön, jonka järjestämiin tapahtumiin osallistumme myös.

Yhdistyksemme muistaa jäseniemme syntymäpäiviä lahjakortein jotka ovat seuraaviin liikkeisiin; Kalastustarvikeliike Kala-Kalle, Taito-Shop (jonka lahjakortit käyvät myös Kenkäveroon)ja Mikkelin Teatteri. Lahjakortin arvo on 40 Euroa ja se annetaan jäsenen täyttäessä 50 tai 60 vuotta.

Eläkkeelle lähtijöitä muistetaan myös, kun yhdistyksemme eläköityvä jäsen pyytää yhdistyksemme hallituksen edustajan eläkejuhlaan. Summa ja lahjakorttipaikat ovat samat kuin syntymäpäiväsankareille

Kaikki yhdistyksemme jäsen edut koskevat myös eläkkeellä olevia jäseniämme

Ilmoittelemme tapahtumista ilmoitustauluilla yksiköissä ja kotisivuilla. Laitamme myös jäsenillemme jäsenkirjeitä sähköisenä versioina. Tarkistathan että jäsentietosi ovat JHL:n sivuilla kunnossa.

Yhdistyksen kotisivut löytyvät Etelä-Savon sairaanhoitopiiri JHL ry

Myös facebookissa meidät löytää Etelä-Savon sairaanhoitopiiri JHL ry